Demonstratie

Wilt u voor uw evenement een leuke leerzame vrijheidsdressuur demonstratie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen met met paarden reis ik door heel Nederland en eventueel België en Duitsland. Wij bieden u een leerzame demonstratie waarbij het mogelijk is om zelf de ervaren hoe het is om een oefening te vragen!

Bij een demonstratie neem ik alle trucs en oefeningen door die mijn paarden beheersen. Hier bij geef ik een uitleg wat die truc inhoud, hoe je dit kan aanleren en de commando’s.
Uiteraard neem ik ook alle stappen van vrijheidsdressuur met het publiek door.

* Wat is vrijheidsdressuur
* Wat heb je nodig
* De commando’s
* De basis en het grondwerk
* Hoe begin ik?
* Eventuele problemen waar je tegen aan loopt

Als ik samen met Winnetou kom, is het mogelijk om ook een deel over bitloos en tuigloos rijden te vertellen. Ook zal ik samen met Winnetou alle trucs onder de vrouw vragen.

* Wat is bitloos rijden
* Hoe begin je er mee
* Tuigloos rijden

Er mogen na de demonstratie altijd vragen gesteld worden.
Bij een demonstratie kom ik met Winnetou en Boots, of met Boots en Diego, of apart. Ik kom altijd een uurtje van te voren, zo kunnen de paarden wennen aan de omgeving. Ook is een stal of paddock erg handig waar de paarden voor en eventueel na de show kunnen staan. Op de plaats waar de demonstratie plaats vind is het erg prettig als dit afgezet is, een rijbak is prima. Ook is een headset bij groot publiek is noodzakelijk. Ik betrek het publiek ook in mijn demonstratie, zo is het mogelijk om in overleg iemand uit het publiek er bij te halen, en zelf een oefening te vragen. Mijn paarden zijn grote evenementen en druk publiek gewend, zo hebben wij op getreden bij paard 2015 Hardenberg en Power horse.

Wilt u meer weten over show of wilt u ons boeken voor uw open dag / fair / evenement stuur dan gerust een mail naar info@lavitana.com

Voor vragen en prijzen graag contact met mij opnemen.

4 gedachten over “Demonstratie

  1. heyy echt cool wat jij met winnetou kan ik ben echt helemaal fan.
    wat zijn de mogelijkheden van een demonstratie? en wat is de prijs?
    rosalie

  2. Ik zou ook graag de prijs willen weten. Bij ons op stal is in oktober een onderlinge wedstrijd, het zou wel leuk zijn om er ook nog wat leuks bij te doen :)

  3. Hallo,
    Ik zou graag willen weten wat de prijs is voor een demonstratie. Ik moet als examenopdracht een open dag organiseren waarbij een demonstratie plaats vindt. We verwachten een grote opkomst.

    Groetjes Julie Wellmans

  4. Hoi Megan,

    Vandaag je demonstratie gezien in Riethoven.
    Super gaaf wat je allemaal met je paarden kan.
    We vonden het heel erg leuk!

    Groetjes,
    Romy en Lydia

Plaats een reactie