Paarden sleutel hanger

Wil jij een eigen sleutel hanger van je paard? Dan is dit iets voor jou! Jou sleutelhanger is helemaal naar eigen smaak samen te stellen, denk bijvoorbeeld aan leuke bedeltjes, of kralen. Het is ook mogelijk om een gevlochten sleutel hanger te bestellen, hierbij zijn veel combinatie’s mogelijk, zowel een ronde vlecht, als een platte en een visgraat vlecht.

Hoelang moet het haar zijn? Het is jou sleutelhanger, dus je kan zelf de lengte kiezen. Een Basic sleutel hanger is meestal 10 cm. Je kan zelf de gewenste maat door geven.

Hoe dik moet het zijn? Het haar moet minimaal zo dik zijn als een potlood. Bij het maken worden alle haren één voor één uitgezocht, en er zitten vaak veel dode/ gebroken haren tussen, deze gaan uiteraard niet in de sleutelhanger. Zo zorgen wij er voor, dat je een mooie, volle sleutel hanger krijgt! Het haar wat over is, word mee terug gestuurd.

Wat krijg de klant ? Je krijgt een sleutelhanger met paarden haar, hier zit ook 1 bedeltje na keuze bij. Ieder extra bedeltje die je er aan wilt, bedraagt 2,- extra. Het is ook mogelijk om geen bedeltje er aan te doen. Heb je zelf een bepaalde sleutelhanger in gedachten? Dan kunnen wij deze in overleg ook maken!

Prijs : De prijs van de sleutelhanger van nummer 1,2,3,4,5 zij 10,- euro. Nummer 6 ‘ De luxe sleutelhanger’ is 15,- euro.

Sluitingen: Er zijn verschillende sluitingen, van rond, tot vierkant.Ook is er een sleutel hanger de luxe, deze is mooi met een diamantje bewerkt. Graag bij het invulformulier de volledige naam en nummer mee sturen.

Bedeltjes : Een sleutelhanger word nog leuker met een bedeltje, kies je eigen bedel, geef het nummer en de naam door, ook de kleur van het bedeltje. De bedeltjes hier onder van nummer 1 t/m 10 zit er één van bij de prijs in.De afbeelding daaronder met de bedel’s van nummer 1 t/m 23 zitten niet bij de prijs in, hier komt standaard 2,- bij. Elk (extra) bedeltje kost 2,00 extra. Graag bij het invulformulier de volledige naam van het bedeltje noteren + nummer.


Bestellen: Een paarden sleutel hanger bestellen gaat via de mail, info@lavitana.com . Graag het volgende invullen :
Gevlochten: Ja / nee :
Zo ja, welke soort vlecht :
Zo ja,hoeveel strengen :
Lengte sleutel hanger :
Slot van de sleutel hanger :
Verschillende kleuren verwerken in de sleutel hanger : Ja / nee
Keuze bedeltje 1 :
Meer bedeltje’s, zo ja, welke? + 2,00 euro :
Cadeau verpakking er bij voor 2,50 : Ja/ nee
Extra :
Adres:


6 gedachten over “Paarden sleutel hanger

  1. Hoi,
    Kan je ook een sleutelhanger maken met ongv 4 cm haar. Want een vriendin haar pony is ingeslapen en ze heeft er alleen stukje haar van 4 cm

  2. super leuk!
    kan het ook haar zijn van meerdere pony’s? ( ik ken veel pony’s die iets voor mij betekenen, stuk of acht pony’s. er zitten ook twee pony’s bij met fjordenmanen, kan dat ook dan? ) en hoe kun je goed haren verzamelen? als je het borstelt zijn de haren toch gebroken die er af komen? ik mag het absoluut niet knippen want het zijn manegepaarden. en maakt het uit of het van staart haren of manen haren zijn? :)

  3. Vraagje kan ik ergens op lokatie komen met mijn dochter(20). Een sleutel hanger van paardenhaar van ons overleden paard maken? Liefst omgeving Nijmegen

Plaats een reactie