Lavitana dag de luxe

* Ik kan ook op locatie komen met Boots en Diego voor een Lavitana dag de luxe!

Lavitana dag de luxe! Voor de gene die het extra uitgebreid wilt, heb ik de Lavitana dag de luxe! Deze dag is nét wat uitgebreider, en je leert deze dag je eigen paarden armband maken!

Wat houd deze dag in?  Deze dag is nét wat uitgebreider dan een Lavitana dag. We beginnen de dag met een vrijheidsdressuur demonstratie met Boots en Diego. Hierbij krijg je zelf de kans om met Boots of Diego te werken. Hierna kan, en mag iedereen uitgebreid met ze op de foto, en een truc vragen. Na de vrijheidsdressuur demonstratie, en de fotosessie gaan we een begin maken aan de paarden sieraden. Je leert deze dag je eigen armband maken, hoe super leuk is dat? We maken hierbij de eerste helft van de armband. Hierna laat ik het een en ander met Winnetou en Dandy zien van vrijheidsdressuur. Ik zal Winnetou enn Dandy trainen aan de hand, maar ook op hem laat ik een aantal dingen zien. De gene die het leuk vinden mogen op Dandy rijden. Hierna is er tijd voor een hapje en een drankje, en gaan we verder met de paarden armband. We maken de 2e helft van de armband af, en we gaan de armband versieren met allerlei leuke bedeltjes!

Een demo model met diverse bedeltjes.

Een demo model met diverse bedeltjes.

Voor wie is deze dag? Zodra ik een datum online zet, kan iedereen zich hier voor inschrijven.Het is ook mogelijk om zelf een groepje samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk pony club uitje, of aan een verjaardag’s feestje. Maar het is ook mogelijk om alleen, of samen met een vriendin te komen.

Waar is het?
De stal waar het gehouden word bevind zich in Gelderland, in Renkum. Het precieze adres word tegen die tijd gegeven. Het is op een grootte pension stalling, wat grenst aan een prachtig bos, zo hoeven je ouders / verzorgers zich niet te vervelen, je kan er prachtig wandelen.

Wanneer is het?
De datum is meestal in het weekend, op een zaterdag of zondag. Zodra ik een datum heb, komt dit online. Het is ook mogelijk om zelf met een groepje te komen.

Hoe kan ik dit boeken?
Wanneer je met een eigen samen gesteld groepje wilt komen,dan graag een mailtje sturen naar info@lavitana.com , hier in zal ik alle gegevens geven, en alle informatie voor die dag.

Prijs:
Voor deze dag vraag ik 25,- p.p. dit is inclusief werkmateriaal,de sluiting,de versiering voor je armband, en een hapje en een drankje. Let op, je moet wel zelf voor paarden haar zorgen!

Overige informatie :
Het is ook mogelijk om een persoonlijke dag met mij af te spreken, samen met een vriendin of alleen, hier bij krijg je een privé les op Dandy, en mag je een kleine bosrit met Dandy maken.Bij deze dag zijn Boots en Diego er niet bij, wat uiteraard wel kan in overleg.

2 gedachten over “Lavitana dag de luxe

  1. Hoi
    Doe je dit ook op onze locatie brabant??
    Van te voren een show en daarna sieraad maken??
    Wat zijn de kosten??
    Misschien dat je me bellen!
    Gr. Gerry

Plaats een reactie