Informatie

‘ Fotoshoots door heel Nederland! ‘

Informatie : Ik ( Megan Bakker ) fotografeer nu ongeveer 4,5 jaar, en na iedere foto sessie vind ik fotograferen steeds leuker. Ik vind het ook geweldig om mijn 2 hobby’s, paarden en fotografie te combineren. Ik fotografeer met een professionele camera set van Canon, de canon EOS 7D, in combinatie met de 70-200 f2.8 USM lens.Ben je opzoek naar een leuke fotografe? Dan zit je hier goed. Ik vind het erg belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat.

Reizen : Sinds 2014, na vele aanvragen, fotografeer ik door heel Nederland. Ik zit nog op school dus in het weekend ben ik meestal beschikbaar. Heb je zelf een mooie locatie in gedachte ? Dan kunnen we in overleg ook op jou gewenste bestemming afspreken.

De fotoshoot : Tijdens de fotoshoot is het erg prettig als je een schoon paard hebt, Je kan ook het mooiste tuig om doen, laat je paard van zijn beste kant zien! Zorg bij aankomst dat je paard klaar staat, zo dat we meteen kunnen beginnen! De tijd van de fotoshoot is afhankelijk van het paard. Als het paard meewerkt, zal het sneller gaan als een paard dat het iets lastiger vind. De fotoshoot duurt 2 tot 3 uur. Tijdens de fotoshoot nemen we de tijd, en voeren we alle ideeën uit.

Wat verwacht ik : Een mooi schoon paard is natuurlijk het mooiste op de foto’s. Zorg dat je paard er op en top uit ziet! Ook is een mee werkend paard erg fijn, oefen dus van te voren het stilstaan.Ik heb veel geduld. Een mooie locatie zorgt natuurlijk ook voor mooie foto’s. Ook speelt het weer een grote rol, bij regen kunnen we de fotoshoot verplaatsen, omdat dit geen mooi resultaat geeft. Komt er toch iets tussen als de fotoshoot al geboekt is ? Laat dit dan minimaal 5 dagen van te voren weten.

Wat krijgt u ? Na de fotoshoot krijgt u het pakket wat u heeft gekozen, denk hier bij aan:
– Portret foto’s
– Actie / los gooi foto’s
– Rijd foto’s
– Foto’s van jullie samen
-Close up foto’s
-En uiteraard uw eigen idee!

Op de foto’s zal een klein watermerk staan, deze mag er niet afgehaald worden. Je kan later foto’s nabestellen, dan krijg je de foto’s die je zelf wilt, zonder logo, bijvoorbeeld voor in een lijstje.

Prijzen : Het is ook mogelijk om met meerdere paarden op de foto te gaan, tijdens de hele fotoshoot is alles mogelijk, bij ieder extra paard krijgt u 5 euro korting. Let op, de prijzen zijn exclusief benzine kosten, deze komen er nog bij.

Pakket 1 :
30,- euro :
 20 foto’s incl : Portret / Actie en losgooi / rijd foto’s / foto’s van jullie samen / Close up foto’s

Pakket 2 :
40,- euro : 30 foto’s incl : Portret / Actie en losgooi / rijd foto’s / foto’s van jullie samen / Close up foto’s

Pakket 3 :
50,- euro : 
50 a 55 foto’s incl : Portret / Actie en losgooi / rijd foto’s / foto’s van jullie samen / Close up foto’s *

*Binnenkort komen er meer foto’s online, klik op de foto voor het originele formaat *

4 gedachten over “Informatie

Plaats een reactie